پُرخوری احساسی

javahermarket

شنبه 8 مرداد 1390  12:39 ب.ظ

پُرخوری احساسی


تصور کنید با بهترین دوستتان دعوا کرده‌اید. یک دعوای احمقانه، چیزی که هر دو شما می‌توانید به راحتی فراموش کنید. اما در این لحظه ناراحت هستید. وقتی وارد خانه می‌شوید مادرتان می‌پرسد مشکل چیست. شما چطور جواب او را می‌دهید؟ 

•    به مادرتان می‌گویید چه اتفاقی افتاده است و حسابی با او دردودل می‌کنید. 
یا 
•    به مادرتان می‌گویید همه چیز خوب است و هیچ مشکلی ندارید و یک راست می‌روید سر فریزر و یک بستنی برمی‌دارید. 

آیا خوردن این بستنی واقعاً حالتان را بهتر می‌کند یا فقط باعث می‌شود الکی احساس سیری کنید؟ 

 

پُرخوری احساسی چیست؟

پُرخوری احساسی زمانی اتفاق می‌افتد که فرد از غذا بعنوان راهی برای کنار آمدن با احساساتش استفاده می‌کند نه برآوردن گرسنگی. برای همه پیش آمده است، از سر بی‌حوصلگی یک پاکت چیپس را تمام می‌کنیم یا وقتی فردا یک امتحان خیلی مهم داریم، یک جعبه شیرینی را با ولع می‌خوریم. اما اینکار وقتی زیاد تکرار شود، می‌تواند بر وزن و سلامت عمومی شما تاثیر بگذارد. 

همه ما نمی‌توانیم بین خوردن و احساساتمان ارتباط برقرار کنیم. اما درک اینکه چه چیزهایی موجب پُرخوری احساسی می‌شود می‌تواند کمکمان کند آن را تغییر دهیم. 

یکی از بزرگترین تصورات نادرست درمورد پُرخوری احساسی این است که تحت تاثیر احساسات منفی است. بله آدم‌ها وقتی خیلی استرس داشته باشند، حساس تنهایی کنند، ناراحت، مضطرب یا بی‌حوصله باشند به غذا روی می‌آورند. اما پُرخوری احساسی می‌تواند با احساسات مثبت هم در ارتباط باشد، مثل عشق خوردن دسر در روز تولد یا خوردن غذاهای عیدها و مراسم‌های مختلف. 

گاهی اوقات پُرخوری احساسی به اتفاقات مهم زندگی مربوط می‌شود، مثل مرگ یا طلاق. بااینجال بیشتر اوقات این استرس‌های روزمره زندگی است که باعث می‌شود فرد به دنبال آرامش یافتن از طریق خوردن باشد. 

الگوهای پُرخوری احساسی قابل تشخیص هستند: بچه‌ای که بعد از یک موفقیت شکلات هدیه می‌گیرد، وقتی بزرگ می‌شود هم همان پاداش را برای موفقیت‌هایش می‌خواهد. بچه‌ای که برای متوقف شدن گریه‌اش شکلات می‌‌گیرد، برای آرامش گرفتن در بزرگسالی هم باز به سراغ شکلات می‌رود. 

 

غذاهای آرامش‌ بخش

همه ما غذاهای آرامش‌دهنده خاص خودمان را داریم. این غذاها می‌تواند با جنسیت و خلق‌وخوی ما هم در ارتباط باشند. یک تحقیق مشخص کرده است که افراد شاد دوست دارند چیزهایی مثل پیتزا بخورند درحالیکه افراد ناراحت بستنی یا شیرینی را ترجیح می‌دهند افراد بی‌حوصله چیزهای شور و کرانچی مثل پفک و چیپس هوس می‌کنند. محققان همچنین متوجه شده‌اند که مردها معمولاً غذاهای داغ خانگی را دوست دارند و خانم‌ها بیشتر بستنی و شکلات دوست دارند. 

این تحقیق یک سوال مطرح می‌کند: آیا هیچکس هوس خوردن هویج یا کرفس نمی‌کند؟ محققان به دنبال این سوال هم هستند. آنها دریافته‌اند که غذاهای پرچرب مثل بستنی برخی موادشیمیایی در بدن که یک حس شادی و ارضای موقتی ایجاد می‌کنند را فعال می‌سازند. این کیفیت تقریباً اعتیادآور باعث می‌شود باز هم وقتی ناراحت می‌شوید به همین موادغذایی رو بیاورید. 

 

گرسنگی جسمی درمقابل گرسنگی احساسی

 

همه ما تا حدی دچار پُرخوری احساسی می‌شویم اما این مسئله برای بعضی افراد واقعاً یک مشکل بزرگ است و موجب افزایش وزن جدی می‌شود. 

مشکل پُرخوری احساسی (جدا از مشکلات جسمی که به همراه دارد) این است که وقتی لذت خوردن از بین رفت، احساساتی که موجب آن شده بود هنوز باقی مانده است. و معمولاً از مقدار غذایی که خورده‌اید احساس حتی بدتری هم به شما دست می‌دهد. به همین دلیل است که باید تفاوت بین گرسنگی جسمی و گرسنگی احساسی را بفهمید. 

دفعه بعدی که احساس کردید دوست دارید به سراغ تنقلات بروید، ببینید گرسنگیتان از چه نوع است. 
 

 

 

گرسنگی جسمی

گرسنگی احساسی

به صورت تدریجی ایجاد می‌شود و می‌توانید آن را نگه دارید.

درمقابل

فوراً و یکباره ایجاد می‌شود.

با هر جور غذا برطرف می‌شود.

درمقابل

هوس‌های خیلی خاص مثل بستنی یا پیتزا ایجاد می‌کند.

وقتی سیر شدید، می‌توانید دست از خوردن بردارید.

درمقابل

بیشتر از آنچه به طور عادی می‌خورید خواهید خورد.

احساس گناه از خوردن ایجاد نمی‌کند.

درمقابل

بعد از آن غذاب وجدان می‌گیرید.

 

 

سوالاتی که باید از خود بپرسید

می‌توانید این سوالات را درمورد گرسنگیتان از خود بپرسید: 

•    آیا بیشتر از حد معمول غذا خورده‌ام؟ 
•    آیا در زمانی غیرطبیعی غذا خورده‌ام؟ 
•    آیا وقتی غذا می‌بینیم نمی‌توانم خودم را کنترل کنم؟ 
•    آیا از چیزی ناراحت یا مضطرب هستم، مثلاً در مشکلی در مدرسه، اجتماع یا یک اتفاق خاص؟ 
•    آیا اتفاق بزرگی در زندگی‌ام افتاده است که برای کنار آمدن با آن مشکل دارم؟ 
•    آیا چاق هستم یا اضافه‌وزن داریم یا اخیراً وزنم به طور محسوسی بالا رفته است؟ 
•    آیا سایر افراد خانواده‌ام برای آرامش گرفتن به خوردن روی می‌آورند؟ 

اگر پاسخ شما به بیشتر این سوالات مثبت باشد، این احتمال وجود دارد که خوردن برایتان به مکانیزمی برای کنار آمدن با مشکلات تبدیل شده است نه سوخت‌ رساندن به بدنتان. 

 

شکستن چرخه

کنترل پُرخوری احساسی یعنی راه‌هایی برای کنار آمدن با موقعیت‌ها و احساساتی که شما را به سمت خوردن می‌کشاند پیدا کنید. 

مثلاً آیا هر روز که از مدرسه به خانه می‌آیید اتوماتیک‌وار به سمت آشپزخانه کشیده می‌شوید؟ یک لحظه مکث کنید و از خودتان بپرسید، "آیا واقعاً گرسنه‌ام است؟" آیا برای تمرکز کردن مشکل دارید یا احساس ناراحتی می‌کنید؟ اگر این علائم نشانه گرسنگیتان بود، یک غذای سبک و سالم برای خوردن انتخاب کنید. 

واقعاً گرسنه‌تان نیست؟ اگر خوردن بعد از مدرسه بخشی از عادت روزانه‌تان درآمده است، از خودتان علت را بپرسید. 

 

چند نکته کاربردی

این سه راهکار می‌تواند کمکتان کند: 

1.    بفهمید چرا غذا می‌خورید و یک فعالیت برای آن جایگزین کنید. 


مثلاً : 

•    اگر بی‌حوصله هستید یا احساس تنهایی می‌کنید، به یکی از دوستانتان زنگ بزنید و با او حرف بزنید. 
•    اگر استرس دارید، یوگا را امتحان کنید. یا به یک موسیقی خوب گوش دهید، حتی می‌توانید برقصید تا جاییکه میلتان به خوردن از بین برود. 
•    اگر خسته هستید، به برنامه خوابتان فکر کنید. خستگی می‌تواند خیلی شبیه به گرسنگی باشد و اگر بی‌خوابی شب موجب خستگی روز شده باشد غذا هم هیچ کمکی به برطرف کردن آن نخواهد کرد. 
•    اگر برای گذران وقت می‌خورید، کتاب‌های مدرسه را باز کنید و درستان را بخوانید. مطمئن باشید که بعدش احساس بسیاری بهتری پیدا می‌کنید. 

2.    احساساتی که گرسنگیتان را تحریک می‌کند را یادداشت کنید.
 یکی از بهترین راه‌ها این است که یک دفتر یادداشت برای احساسات و تغذیه‌تان داشته باشید. هر چیزی که می‌خورید، مقدار آن و احساس که در آن زمان داشتید را یادداشت کنید و اینکه آیا واقعاً گرسنه‌تان بوده است یا فقط برای آرامش گرفتن غذا خورده‌اید. 

با این روش می‌توایند رابطه بین پُرخوری‌ها و احساساتتان را پیدا کنید. می‌توانید از این اطلاعات برای انتخاب‌های بهتر (مثلاً یک پیاده‌روی برای تغییر روحیه‌تان) استفاده کنید. 

3.    قبل از خوردن کمی تامل کنید. 
معمولاً بدون اینکه خودمان را بررسی کنیم روزمان را با عجله تمام می‌کنیم. استرس داریم، مشغله‌مان زیاداست و اینقدر گرفتار هستیم که وقت برای فکر کردن درمورد خودمان نداریم. به جای اینکه به محض رسیدن به خانه سراغ خوردن بروید، چند دقیقه مکث کنید تا از یک مرحله از روزتان وارد مرحله دیگر آن شوید. به اتفاقاتی که آن روز افتاده فکر کنید. ببینید این اتفاقات چه احساساتی در شما ایجاد کرده است: شادی؟ قدرشناسی؟ هیجان؟ عصبانیت؟ نگرانی؟ حسادت؟ تنهایی؟ 

 

درخواست کمک

خیلی از ما حتی وقتی می‌فهمیم که چه اتفاقی می‌افتد، هنوز برای شکستن چرخه پُرخوری احساسی نیاز به کمک داریم. آسان نیست—مخصوصاً وقتی پُرخوری احساسی موجب افزایش وزن و پایین آمدن اعتمادبه‌نفسمان شده باشد. پس تنهایی با آن برخورد نکنید. 

می‌توانید از متخصصین کمک بگیرید. مشاوران و روانشناسان می‌توانند به شما برای کنار آمدن با این مشکل کمک کنند. متخصصین تغذیه می‌توانند به شما برای شناخت الگوهای غذایی خود و داشت یک رژیم‌غذایی بهتر کمک کنند. متخصصین تناسب اندام به شما کمک می‌کنند با ورزش وزنتان را پایین بیاورید و استرستان را خالی کنید. 

اگر نگران وضعیت غذاخوردنتان هستید، حتماً با دکترتان در این باره صحبت کنید. او می‌توانید کمکتان کند با اطمینان به اهداف کاهش‌وزنتان برسید و متخصصین مربوطه را به شما معرفی می‌کند تا شما را با برقراری یک ارتباط صحیح و سالم با غذاها آشنا کنند



نوشته شده توسط: موسی نایینی | آخرین ویرایش:- | نظرات ()

پنجاه راه جالب کاهش 100 کیلو کالری

javahermarket

شنبه 8 مرداد 1390  12:04 ب.ظ

پنجاه راه جالب کاهش 100 کیلو

 کالری

5 راه برای کاهش 100 کیلو کالری تناسب اندام دغدغه خیلی‌هاست که دنبال راهی برای کاهش وزن یا ثابت نگه داشتن وزنشان می‌گردند... متخصصان تغذیه می‌گویند حفظ تعادل بین میزان انرژی دریافتی و مصرفی، اولین قدمی است که باید برداشت و برای این مهم، دو قانون را باید به خاطر بسپریم؛ اول اینکه روزانه بیش از 2 هزار قدم راه برویم و دوم اینکه 100 کیلوکالری کمتر انرژی دریافت کنیم. برای این کاهش 100تایی، این مطلب، 55 راهکار را آموزش می‌دهد.


1 شیر کم‌چرب را به جای شیر پرچرب انتخاب کنید.

2 یک بشقاب کوچک حبوبات پخته (مثل عدسی) و یک لیوان کوچک آب‌میوه طبیعی (مثل آب پرتقال) بخورید.

3 موز و توت‌ را جایگزین خوراکی‌های خیلی شیرین کنید.

4 مواد چرب و پرکالری را در وعده صبحانه با کسی شریک شوید یا نیمی از آن را برای فردا بگذارید.

5 سعی کنید چای یا قهوه‌تان را با حداقل میزان شیرین‌کننده‌ها میل کنید

6 به جای ریختن روغن یا کره در ماهی‌تابه برای آماده کردن تخم‌مرغ، از یک ظرف نچسب یا چدنی استفاده کنید.

7 روی نان تست خودتان 2 قاشق غذاخوری پنیر کم‌چرب و کم‌نمک به جای پنیرهای خامه‌ای معمولی بمالید.

8 به جای مصرف سوسیس و کالباس از همبرگرهایی استفاده کنید که از گوشت لخم و البته در خانه تهیه شده‌اند.

9 برای تهیه املت صبحانه از پیاز، فلفل‌دلمه‌ای، اسفناج و قارچ به جای پنیر و گوشت استفاده کنید.

10 ساندویچ صبحانه خود را با نان‌هایی آماده کنید که از گندم کامل تهیه شده‌اند.

11 مایه ماکارونی را به جای گوشت با کدو سبز تازه، فلفل‌ دلمه‌ای، قارچ و پیاز آماده کنید.

12 کاهو،‌ گوجه‌فرنگی و پیاز را حتما با غذایتان میل کنید و به ساندویچ‌تان کمتر پنیر پیتزا بزنید.

13 تن‌ماهی یا سالادتان را با سس مایونز کم‌چرب آماده کنید.

14 برای کباب کردن گوشت یا مرغ، آن را در یک ظرف نچسب کباب کنید و مصرف روغن را به حداقل برسانید.

15 از سبزیجات تازه بیشتر و گوشت و پنیر خامه‌ای کمتر استفاده کنید.

16 پیتزایی تهیه کنید که نصف مقدار معمول پنیر پیتزا داشته باشد.

17 هنگام خرید پنیر پیتزا سعی کنید بسته‌های کوچک‌تر را انتخاب کنید.

18 برای تهیه غذاهای‌تان از خامه کمتر استفاده کنید.

19 سوپ‌های شیرین و خامه‌دار را کمتر تهیه کنید.

20 3 تا 4 لقمه غذا را همیشه در بشقاب باقی بگذارید یا معادل این مقدار کمتر در بشقاب‌تان غذا بریزید.

21 همیشه 2 قاشق مرباخوری یا حتی کمتر سس کم‌چرب با سالادتان میل کنید.

22 ساندویچ‌های کبابی کم‌کالری را به جای ساندویچ‌های پرچرب انتخاب کنید.

23 پختن، کباب کردن و بخارپز کردن را به سرخ کردن ترجیح دهید.

24 از تکه‌های کمتر گوشت برای تهیه خورشتان استفاده کنید.

25 پوست مرغ را حتما از آن جدا کنید.

26 مصرف برنج پخته و ماکارونی را تا نصف لیوان در روز کاهش دهید.

27 سعی کنید مصرف کره، مارگارین یا روغن را در دستور غذایی‌تان به یک قاشق مرباخوری تقلیل دهید.

28 از سبزی‌ها و میوه‌های تازه فصل بیشتر استفاده کنید.

29 برای سرخ کردن سبزی‌ها از ظروف نچسب استفاده کنید تا مجبور نباشید روغن زیادی به کار ببرید.

30 برای تهیه سس ماکارونی از نصف مقداری که همیشه روغن می‌ریختید، استفاده کنید.

31 آهسته غذا بخورید تا خوردن غذا کمی طول بکشد و احساس نیاز به غذای بیشتر در شما کاهش یابد.

32 از دسرها لذت ببرید اما به جای یک ظرف پر یک یا دو قاشق از آنها را بخورید.

33 از دسرهایی استفاده کنید که بدون شکر هستند و بستنی‌ به کار رفته در آنها از نوع رژیمی است.

34 سعی کنید دسرهایی بخورید که دارای میوه‌های تازه بیشتری هستند.

35 اگر می‌خواهید کیک بخورید، قسمتی از آن را انتخاب کنید که خامه ندارد.

36 همه کیک یا دسری که به شما تعارف می‌شود را نخورید.

37 اگر روی میز چند نوع دسر هست سعی کنید از میوه تازه فصل استفاده کنید.

38 سیب، هلو و توت‌ها را به جای پای‌سیب و پای‌هلو انتخاب کنید.

39 وقتی خودتان می‌خواهید دسری آماده کنید، دستور آماده کردن دسرهایی را بخوانید که در تهیه آنها از خامه و شکر کمتری استفاده شده است.

40 دسرتان را با دوست یا سایر اعضای خانواده‌تان قسمت کنید.

41 انگور یا آب هندوانه می‌تواند میان‌وعده‌ خوب و در عین حال کم‌کالری برایتان باشد.

42 به جای برداشتن تکه بزرگی از یک کیک، یک تکه کوچک آن را انتخاب کنید.

43 به اندازه ظرف نوشیدنی‌هایی که انتخاب می‌کنید توجه داشته باشید. آنها معمولا برای دو وعده شما کفایت می‌کنند.

44 شکلات را با شیر کم‌چرب مصرف کنید.

45 آب را بر نوشیدنی‌های دیگر ترجیح دهید.

46 به جای شیر کاکائوهایی که با شیر پرچرب تهیه می‌شوند یک لیوان شیر شکلات رقیق بخورید.

47 آبمیوه تازه را به جای آبمیوه‌های آماده انتخاب کنید.

48 به آبمیوه‌هایتان اصلا شکر اضافه نکنید.

49 هنگام پختن کیک، تا جایی که می‌‌توانید، از روغن کمتری استفاده کنید.

50 به جای بستنی، شیر مخلوط با میوه‌های تازه و ماست کم‌چرب را انتخاب کنید.

51 به جای خوردن همه پاکت یا ظرف پر از چیپس، آن را با چند نفر شریک شوید.

52 به جای مصرف انواع تنقلات شور یا شیرین بهتر است از انواع سبزی‌های خام استفاده کنید.

53 به جای مصرف کمپوت میوه در شربت‌های غلیظ از کمپوت‌های بدون شکر استفاده کنید.

54 میوه‌های خشک و انواع مغزها را حتما در میان‌وعده خود بگنجانید.

55 اگر میوه تازه در دسترس‌تان هست به سراغ میوه خشک نروید.


ترجمه: مژگان کریمی/توصیه‌هایی برای رسیدن به وزن مطلوب
منبع: مایوکلینیک



نوشته شده توسط: موسی نایینی | آخرین ویرایش:- | نظرات ()

پنجاه راه جالب کاهش 100 کیلو کالری

javahermarket

شنبه 8 مرداد 1390  12:03 ب.ظ

پنجاه راه جالب کاهش 100 کیلو

 کالری

5 راه برای کاهش 100 کیلو کالری تناسب اندام دغدغه خیلی‌هاست که دنبال راهی برای کاهش وزن یا ثابت نگه داشتن وزنشان می‌گردند... متخصصان تغذیه می‌گویند حفظ تعادل بین میزان انرژی دریافتی و مصرفی، اولین قدمی است که باید برداشت و برای این مهم، دو قانون را باید به خاطر بسپریم؛ اول اینکه روزانه بیش از 2 هزار قدم راه برویم و دوم اینکه 100 کیلوکالری کمتر انرژی دریافت کنیم. برای این کاهش 100تایی، این مطلب، 55 راهکار را آموزش می‌دهد.


1 شیر کم‌چرب را به جای شیر پرچرب انتخاب کنید.

2 یک بشقاب کوچک حبوبات پخته (مثل عدسی) و یک لیوان کوچک آب‌میوه طبیعی (مثل آب پرتقال) بخورید.

3 موز و توت‌ را جایگزین خوراکی‌های خیلی شیرین کنید.

4 مواد چرب و پرکالری را در وعده صبحانه با کسی شریک شوید یا نیمی از آن را برای فردا بگذارید.

5 سعی کنید چای یا قهوه‌تان را با حداقل میزان شیرین‌کننده‌ها میل کنید

6 به جای ریختن روغن یا کره در ماهی‌تابه برای آماده کردن تخم‌مرغ، از یک ظرف نچسب یا چدنی استفاده کنید.

7 روی نان تست خودتان 2 قاشق غذاخوری پنیر کم‌چرب و کم‌نمک به جای پنیرهای خامه‌ای معمولی بمالید.

8 به جای مصرف سوسیس و کالباس از همبرگرهایی استفاده کنید که از گوشت لخم و البته در خانه تهیه شده‌اند.

9 برای تهیه املت صبحانه از پیاز، فلفل‌دلمه‌ای، اسفناج و قارچ به جای پنیر و گوشت استفاده کنید.

10 ساندویچ صبحانه خود را با نان‌هایی آماده کنید که از گندم کامل تهیه شده‌اند.

11 مایه ماکارونی را به جای گوشت با کدو سبز تازه، فلفل‌ دلمه‌ای، قارچ و پیاز آماده کنید.

12 کاهو،‌ گوجه‌فرنگی و پیاز را حتما با غذایتان میل کنید و به ساندویچ‌تان کمتر پنیر پیتزا بزنید.

13 تن‌ماهی یا سالادتان را با سس مایونز کم‌چرب آماده کنید.

14 برای کباب کردن گوشت یا مرغ، آن را در یک ظرف نچسب کباب کنید و مصرف روغن را به حداقل برسانید.

15 از سبزیجات تازه بیشتر و گوشت و پنیر خامه‌ای کمتر استفاده کنید.

16 پیتزایی تهیه کنید که نصف مقدار معمول پنیر پیتزا داشته باشد.

17 هنگام خرید پنیر پیتزا سعی کنید بسته‌های کوچک‌تر را انتخاب کنید.

18 برای تهیه غذاهای‌تان از خامه کمتر استفاده کنید.

19 سوپ‌های شیرین و خامه‌دار را کمتر تهیه کنید.

20 3 تا 4 لقمه غذا را همیشه در بشقاب باقی بگذارید یا معادل این مقدار کمتر در بشقاب‌تان غذا بریزید.

21 همیشه 2 قاشق مرباخوری یا حتی کمتر سس کم‌چرب با سالادتان میل کنید.

22 ساندویچ‌های کبابی کم‌کالری را به جای ساندویچ‌های پرچرب انتخاب کنید.

23 پختن، کباب کردن و بخارپز کردن را به سرخ کردن ترجیح دهید.

24 از تکه‌های کمتر گوشت برای تهیه خورشتان استفاده کنید.

25 پوست مرغ را حتما از آن جدا کنید.

26 مصرف برنج پخته و ماکارونی را تا نصف لیوان در روز کاهش دهید.

27 سعی کنید مصرف کره، مارگارین یا روغن را در دستور غذایی‌تان به یک قاشق مرباخوری تقلیل دهید.

28 از سبزی‌ها و میوه‌های تازه فصل بیشتر استفاده کنید.

29 برای سرخ کردن سبزی‌ها از ظروف نچسب استفاده کنید تا مجبور نباشید روغن زیادی به کار ببرید.

30 برای تهیه سس ماکارونی از نصف مقداری که همیشه روغن می‌ریختید، استفاده کنید.

31 آهسته غذا بخورید تا خوردن غذا کمی طول بکشد و احساس نیاز به غذای بیشتر در شما کاهش یابد.

32 از دسرها لذت ببرید اما به جای یک ظرف پر یک یا دو قاشق از آنها را بخورید.

33 از دسرهایی استفاده کنید که بدون شکر هستند و بستنی‌ به کار رفته در آنها از نوع رژیمی است.

34 سعی کنید دسرهایی بخورید که دارای میوه‌های تازه بیشتری هستند.

35 اگر می‌خواهید کیک بخورید، قسمتی از آن را انتخاب کنید که خامه ندارد.

36 همه کیک یا دسری که به شما تعارف می‌شود را نخورید.

37 اگر روی میز چند نوع دسر هست سعی کنید از میوه تازه فصل استفاده کنید.

38 سیب، هلو و توت‌ها را به جای پای‌سیب و پای‌هلو انتخاب کنید.

39 وقتی خودتان می‌خواهید دسری آماده کنید، دستور آماده کردن دسرهایی را بخوانید که در تهیه آنها از خامه و شکر کمتری استفاده شده است.

40 دسرتان را با دوست یا سایر اعضای خانواده‌تان قسمت کنید.

41 انگور یا آب هندوانه می‌تواند میان‌وعده‌ خوب و در عین حال کم‌کالری برایتان باشد.

42 به جای برداشتن تکه بزرگی از یک کیک، یک تکه کوچک آن را انتخاب کنید.

43 به اندازه ظرف نوشیدنی‌هایی که انتخاب می‌کنید توجه داشته باشید. آنها معمولا برای دو وعده شما کفایت می‌کنند.

44 شکلات را با شیر کم‌چرب مصرف کنید.

45 آب را بر نوشیدنی‌های دیگر ترجیح دهید.

46 به جای شیر کاکائوهایی که با شیر پرچرب تهیه می‌شوند یک لیوان شیر شکلات رقیق بخورید.

47 آبمیوه تازه را به جای آبمیوه‌های آماده انتخاب کنید.

48 به آبمیوه‌هایتان اصلا شکر اضافه نکنید.

49 هنگام پختن کیک، تا جایی که می‌‌توانید، از روغن کمتری استفاده کنید.

50 به جای بستنی، شیر مخلوط با میوه‌های تازه و ماست کم‌چرب را انتخاب کنید.

51 به جای خوردن همه پاکت یا ظرف پر از چیپس، آن را با چند نفر شریک شوید.

52 به جای مصرف انواع تنقلات شور یا شیرین بهتر است از انواع سبزی‌های خام استفاده کنید.

53 به جای مصرف کمپوت میوه در شربت‌های غلیظ از کمپوت‌های بدون شکر استفاده کنید.

54 میوه‌های خشک و انواع مغزها را حتما در میان‌وعده خود بگنجانید.

55 اگر میوه تازه در دسترس‌تان هست به سراغ میوه خشک نروید.


ترجمه: مژگان کریمی/توصیه‌هایی برای رسیدن به وزن مطلوب
منبع: مایوکلینیک



نوشته شده توسط: موسی نایینی | آخرین ویرایش:- | نظرات ()

  • تعداد کل صفحات:3  
  • 1  
  • 2  
  • 3  
سیستم افزایش آمار هوشمند تک باکس

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic